Baldur's Gate III'ün Ana Hikayesi 40 Saatte Bitiyor

03.03.2020 16:37 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Larian Studios'un yaptığı Baldur's Gate III, geçtiğimiz yıl E3'te duyurulmuştu ve ilk detayları da geçtiğimiz hafta paylaşılmıştı. Geliştirici stüdyonun başkanı Swen Vincke ise oynanış ile ilgili başka bir önemli detay açıkladı.
 
Swen Vincke, yaptığı bir röportajda oyunun ana hikayesini bitirmenin, yaklaşık 40 saat süreceğini açıkladı. Ancak oyunu tam anlamıyla keşfedip bitirmek isterseniz 100 saat, hatta belki daha fazla olduğunu söyledi. Özellikle stüdyonun bir diğer oyunu Divinity: Original Sin II'nin uzunluğu göz önünde bulundurulduğunda, bu oyunun da yeteri kadar uzun olacağını düşünebiliriz.  
 
Umuyoruz bu uzun oynanış süresi, kaliteli içeriklerle birleşir ve bizlere kaliteli bir yapım sunulur. Baldur's Gate 3 bu yıl Steam ve Stadia'da erken erişime açılacak. Oyuna dair diğer detaylara ve görsellere buradan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Baldur's Gate III Platformlar: PC Geliştirici: Larian Studios Dağıtıcısı: Larian Studios Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 1 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 4 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 5 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 5 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler