Bastion Satışları Oldukça İyi Gidiyor

Bastion yılın sürpriz oyunlarından birisiydi
31.12.2011 12:59 Alkan Adakaner

      Bu yılın en önemli indirilebilir oyunlarından birisi olan Bastion'ın satışları oldukça iyi gidiyor. Oyunun geliştiricisi Supergiant Games'in açıklamasına göre Bastion bugüne kadar 500.000'den fazla satmayı başardı.
 
     Oyunun yaratıcı yönetmeni Greg Kasavin, bu kadar yüksek satış rakamlarını beklemediklerini ve bu rakamın kendileri için astronomik olduğunu söyledi. Tabi geliştirici ekip bu kadar yüksek satış rakamlarına ulaştığı için çok mutluymuş.
 
     16 Ağustos'ta PC ve Xbox 360 için piyasaya çıkan Bastion'ın 14 Aralık tarihinde bir de indirilebilir içeriği yayınlandı. The Stranger’s Dream adlı bu içerikte Rucks'un geçmişini ve Caelondia'nın hikayesini öğrenebiliyorsunuz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bastion Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Supergiant Games Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 16 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 8 Dk önce Dövüşün Efsanesi: Street Fighter Video Oyunu Serisinin Yolculuğu 2 31 Dk önce Dövüşün Efsanesi: Street Fighter Video Oyunu Serisinin Yolculuğu 1 Saat önce Devasa Canavarların Dünyası: Monster Hunter Serisinin Efsanevi Yolculuğu 1 Saat önce Retro Klasikten Modern Efsaneye: Donkey Kong Video Oyunu Serisi 2 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler