Bastion Tamamlanmış Bir Hikaye, DLC Takviyesi Yok!

Start'a basın ve destan yazmaya başlayın.
05.09.2011 15:15 Levent Polater

 
    Bugün video incelemesini yayınladığımız keyifli ve destansı hikaye anlatışıyla dikkatleri üzerine toplayan Aksiyon-RPG oyunu Bastion için kötü bir haberimiz var.
 
    Otoriteler tarafından beğeniyle karşılanan Bastion için oyunun kreatif direktörü Greg Kasavin yapıma DLC takviyesi yapılmayacağını açıkladı:
 
    "Oyunu herhangi bir yol ile uzatma planımız yok. Daha önce söylediğim gibi, elimizdeki her şeyi ortaya döktük. Bu tamamlanmış bir hikaye ve herhangi bir uzatma olmayacak."
 
    Kasavin stüdyosunun oyunu çıkışından sonra destekleyeceğini söylerken sıradaki Bastion'un ne zaman geleceğiyle ilgili bir planları olmadığını bu konuda şimdilik epey bekleyebileceğimizi işaret etti. Eğer oyun için bugün yayınlanan video incelemeyi izlemediyseniz, aşağıda bulabilirsiniz:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bastion Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Supergiant Games Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 16 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 43 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler