Bastion'a Steam'de Mükemmel İndirim

08.12.2011 16:56 Levent Polater

 
    Yılın en bomba oyunlarından biri olan Bastion için bulunmaz bir fırsat! Steam'in indirim kampanyaları kapsamında Bastion'un fiyatı yalnızca bugünlüğüne 4.99 dolara indirildi.
 
    1080p desteği, farklı kontrol seçenekleri ve Portal turreti sürpriziyle Xbox Live portuna nazaran çok daha iyi durumdaki Steam versiyonunun bu fırsat ile sıkı satış rakamlarına ulaşacağı tahmin ediliyor. Küçük boyutuna rağmen yılın oyunu adaylarından Bastion'un ilgili sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
 
    Aşağıdan Bastion için sunduğumuz video incelemeyi izleyebilirsiniz. Daha sonrasında oyunu satın alıp almamak sizin elinizde.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bastion Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Supergiant Games Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 16 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 4 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler