"Batı'da PS Vita TV'ye İlgi Beklediğimizden Fazla"

21.09.2013 10:16 Alkan Adakaner


    Sony'nin Playstation Vita oyunlarını çalıştıran ve aynı zamanda internet üzerinden video izlenmesi için tasarladığını yeni konsolu Playstation Vita TV şu an sadece Japonya için duyuruldu. Buna karşın konsolun Batı'da da piyasaya çıkması bekleniyor.
 
     Sony Japonya'nın yöneticilerinden Masayasu Ito'nun açıklamalarına göre Batılı oyuncuların Playstation Vita'ya olan ilgileri beklediklerinden çok daha fazla oldu. Buna karşın Sony öncelikle Avrupa ve Amerika'daki video servis ortamlarını araştıracak ve doğru zamanı bekleyecekmiş.

    Aslında 99 dolarlık fiyatıyla Playstation Vita TV'nin oyuncuların beğenisini kazanması gayet kolay oldu. Yüzlerce PS Vita, PSOne ve PSN oyunu bu cihaz sayesinde oldukça uygun bir fiyata TV'lerimize gelecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 2 Saat önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 2 Saat önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 3 Saat önce Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler