Batman: Arkham City 12.5 Milyon Satarak 600 Milyon Dolardan Fazla Gelir Elde Etti

26.07.2020 11:30 Gazali Çetinkaya

 
Batman: Arkham City 12.5 milyon adet satarak 600 milyon dolardan fazla gelir elde etmeyi başardı.

Bu bilgi, Warner Bros. pazarlama yöneticisinin Linkedin profili aracılığıyla ortaya çıktı. Bundan önce en son Şubat 2012'de paylaşılan raporda oyunun 6 milyon adet sattığı belirtilmişti.
 
2009'da çıkan Batman: Arkham Asylum'dan iki yıl sonra gelen devam oyunu serinin en başarılı oyunu olarak gösteriliyor. 2015'te Rocksteady Studios üçlemeyi Batman: Arkham Knight ile tamamladı.
 
Eurogamer'ın haberine göre Rocksteady Studios'tan Suicide Squad oyunu ve Batman: Arkham Origins geliştiricisi Warner Bros. Montreal'den yeni Batman oyunu geliyor. İki oyunun da 22 Ağustos'ta düzenlenecek DC Fandom etkinliği esnasında resmi olarak duyurulması bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 10 Dk önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler