Batman Arkham HD Collection Tekrar Ortaya Çıktı

06.05.2016 10:39 Gazali Çetinkaya

 
   Batman Arkham serisi oyun dünyası için gerek getirdiği yenilikler olsun gerek oynanış sistemindeki başarısı olsun önemli bir oyun serisidir. Takip edenlerin hatırlayacağı üzere geçtiğimiz haftalarda Arkham Asylum ve Arkham City oyunlarının PlayStation 4 ve Xbox One için geleceği bilgisi GameSpot mağazası çalışanı tarafından sızdırılmıştı.
 
   Şimdi ise oyun tekrar GameSpot İtalya'da Batman: Return to Arkham HD Collection adıyla ve 50 euro fiyat etiketiyle görüldü.
 
  Batman Arkham HD Collection veya Batman: Return to Arkham'ın yenilenmiş grafik seçenekleriyle ve ilk iki oyuna ait tüm DLC'ler ile gelmesi bekleniyor. Oyun hakkında sızdırılan fotoğraflara aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler