Batman: The Brave and Bold'un İlk Videosu

02.06.2010 17:29 Ersin Kılıç


 
     Geçtiğimiz aylarda Nintendo platformlarına özel olarak duyurulan Batman : The Brave and Bold'un ilk tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Aynı isimli animasyon serisinden uyarlanacak olan oyunda, Batman ve Robin başta olmak üzere Green Lantern, Blue Beetle, ve Aquaman gibi  animasyonda da karşımıza çıkan karakterler ile karşılaşacağız. İki kişilik oynanışı da destekleyecek olan oyunun grafikleri de animasyon kalitesinde olacak.
 
     Oynanış stili ise eski stil Batman oyunlarını anımsatıyor. Sonbahar aylarında çıkışını yapacak olan oyunun ilk tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.
 





İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: The Brave and Bold The Videogame Platformlar: Wii DS Geliştirici: Way Forward Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 3 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 15 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler