Batman, Wii ve DS'i Birbirine Bağlayacak

16.08.2010 00:29 Ersin Kılıç


 
     Arkham Asylum ile bir kez daha oyun dünyasında kendisine sağlam bir yer edinen DC Comics'in en önemli karakterlerinden biri olan Batman, Brave and the Bold oyunu ile de Wii ve DS'i ziyaret edecek.
 
      Bildiğiniz gibi oyun grafiksel görünümü ile çizgi romanın havasını daha çok yansıtıyor. Aynı isimli televizyon serisinden uyarlanan ve oynanış türü ile de eski oyuncuların kalbini çalmaya hazırlanan Batman: The Brave and the Bold'un Wii ve DS sürümleri arasında bağlanılabileceği de oyunun duyurusu ile birlikte açıklanmıştı.
 
     IGN sitesininde yayınlanan haberde ise işte bu özelliğe ait ilk ekran görüntüsü de yayınlandı. DS'i kullanarak oyunun Wii sürümünde Bat-Mite adlı karakteri yönlendirebileceğiz. Yukarda yer alan resimde oyunun co-op özelliği dışında düşmanın üzerinde yer alan Bat-Mite karakterini görebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: The Brave and Bold The Videogame Platformlar: Wii DS Geliştirici: Way Forward Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 2 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 2 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler