Battle: Los Angeles'ın Fiyatı Belli Oldu

Battle: Los Angeles'ın oyununa, filmini izlemek için verdiğiniz paraya sahip olabileceksiniz
13.03.2011 16:17 Gökhan Yılmaz

 
     Dijital dağıtımın gittikçe popülerleşerek standart haline gelmeye başladığı şu günlerde, Battle: Los Angeles da sadece dijital olarak satılacak. Fakat ilk defa bir filmin oyun uyarlaması (Basit oyunlar hariç) sadece dijital olarak dağıtılmış olacak, hem de 10$'a.
 
     Battle: Los Angeles, filmi gibi Los Angeles'ta meydana gelen uzaylı istilasını konu alan bir FPS oyunu. Steam, PSN ve XBL üzerinden 10$ gibi uygun bir fiyata satışa sunulacak oyun, yaklaşık olarak 2 saatlik bir oyun süresine sahip olacak. Oyunda üç ana görev ve bolca alt görev bulunacak. Oyunda sadece tek kişilik senaryo bulunacak fakat bazı içeriklerin kilitlerini açabilmeniz için tekrar oynamanızı gerektiren görevler bulunacak.
 
      Oyunun yapımcısı Saber Interactive, Battle: Los Angeles'ın oyun uyarlamasını yapmak için altı aylık bir geliştirme sürecini geride bırakmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battle: Los Angeles Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Saber Interactive Dağıtıcısı: Konami Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler