Battlefield 1, 16 Ekim Tarihinde PS4 Üzerinde Ön Yüklemeye Açılacak

12.10.2016 19:19 Gazali Çetinkaya

 
   Battlefield 1'in çıkışına çok az bir süre kaldı ve oyunun PS4 üzerinde hangi tarihte ön yüklemeye açılacağı da belli oldu. BFCentral'ın bildirdiği üzere oyun 16 Ekim tarihinde PS4 üzerinde ön yüklemeye açılacak. Oyunun boyutu ise 42GB.
 

 
   21 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak Battlefield 1'in Early Enlister sürümünü alanlar oyuna 18 Ekim tarihinde erişebilecek. 
 
   Ayrıca EA/Origin Access sahipleri oyunu yarından itibaren 10 saat boyunca deneyebilecek. EA/Origin Access deneme sürümü ise ön yüklemeye açıldı. Xbox One ve PC'de access üyeleri oyunu indirebilirler.
 
    EA/Origin Access sürümünde oyuncular Çelik Fırtına (Storm of Steel) ve Çamur ve Kan İçinde (Through Mud and Blood) görevleriyle tek oyunculu modu ve multiplayer modundan bazı modlar ile haritaları deneyebilecek. O haritalar ve modlar ise şu şekilde:
 
 Modlar: Fetih (Conquest), Akın (Rush), Operasyonlar (Operations), Üstünlük (Domination)

 Haritalar: St. Quentin Scar, Amiens, Sina Çölü (Sinai Desert), Fao Kalesi (Fao Fortress) ve Süveyş (Suez)

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 1 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler