Battlefield 1 Aylık Güncellemeleri Haziran'da Sona Erecek

24.04.2018 16:14 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici DICE, aylık Battlefield 1 güncellemelerini Haziran ayında sona erdireceğini duyurdu.

   "Yeni içeriklerle birlikte çeşitli düzenlemelerin bulunduğu ve oyuncu deneyimini geliştiren aylık Battlefield 1 güncellemelerini Haziran 2018’e kadar yayınlamaya devam edeceğiz. Yeni içeriklerin tadını çıkarmaya ve Battlefield 1’i düzenli oynamaya devam edin. Heyecan verici gelişmeler bizi bekliyor." dedi geliştirici DICE resmi websitesi üzerinden yaptığı açıklamada.
 
   Ekim 2016'da çıkış yapan Battlefield 1'in dördüncü ve son genişleme paketi Apocalypse de Şubat 2018'de çıkışını gerçekleştirdi. Ayrıca Haziran 2018'de yeni oyun modu "Şok Operasyonlar" oyuna eklenecek. Bu modda toplam 40 oyuncu taarruz ile müdafaa takımlarına katılarak bölgeleri ele geçirmek için savaşıyor (tıpkı popüler Battlefield 1 Operasyonlar modundaki gibi). Bu mod, Operasyonlar’ın aksine tek bir haritaya odaklanıyor ve bu yönüyle özellikle bir Operasyonlar karşılaşmasına zamanı olmayanlara hitap ediyor.
 
   Serinin yeni oyunu da yolda. Bir sonraki Battlefield, söylentiye göre Battlefield V, Ekim 2018'de çıkış yapacak. Oyun 9-11 Haziran tarihlerinde Hollywood Palladium/Los Angeles'ta düzenlenecek EA Play 2018 etkinliğinde oynanabilir olacak. Duyuru fragmanının yakın bir zamanda yayınlanması bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 18 Dk önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 2 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 4 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler