Battlefield 1 İle İgili Bütün Detaylar

07.05.2016 11:41 Burak Oruç


    Dün gece Youtube üzerinden yapılan bir canlı yayınla yeni Battlefield oyunu duyuruldu ve gösterildi. Oyunun I.Dünya Savaşında geçeceğini, Türkçe dil desteği olacağını ve Osmanlı İmparatorluğu'nun da oyunda yer alacağını sizlerle paylaşmıştık.

    Oyunun tanıtım videosu gösterildikten sonra yapımcılar oyunu ve oyunu oynarken neler hissettiklerini anlatmaya başladılar. Daha sonra kısa bir soru-cevap faslına geçildi burada da sorular soruldu ve gerek kaçamak gerek net cevaplar verildi. Yapılan etkinlikte yapımcılar sık sık "Çok fazla detay veremiyouz. Önüzümdeki aylarda daha fazla detay paylaşacağız." cümlesini kurdular. Biz de canlı yayını takip ettik ve sizler için verilen detayları derledik;

 -Yıkım olacak, bu sayede ağır silahlar ve toplar etkisini çok daha fazla hissettirecek.
 -Ata binebilecek miyiz sorusu soruldu. Geliştiricilerden birisi evet veya hayır diyemem şeklinde cevap verdi. (Geliştiricilerin anlattıklarından yola çıkarak at binebileceğimizi söyleyebilirim çünkü "...bir tank savaşının yanından atla geçebilirsiniz..." ve "horse charge" gibi ifadeler geçti.)
 -Hardal gazı ve gaz maskesi oyunda bulunacak.
 -Tanklar ve zırhlı araçlar çeşitli olacak ebatlarına göre ayrılacaklar.
 -Batı Cephesi, Fransa, İtalya ve Arabistan Çölleri oyunda yer alacak mekanlar olacak ve hepsi senaryo modunda ve çok oyunculu modlarda oynanabilir olacak.
 -Karada, havada ve denizde savaşlar olacak. Yakın dövüş de oyunun odak noktalarından biri olacak.
 -Kalıcı bir ekip sistemi olacak. Eğer hep arkadaşlarınızla aynı ekipte kalmak istiyorsanız 4 kişilik bir grup oluşturup maça öyle gireceksiniz böylelikle bütün oyun boyunca aynı ekipte kalacağınızı garantilemiş olacaksınız.
 -Silah özelleştimesi bulunacak. Silah çeşitliilği fazla olacak. Tüfekler, flamethrowers, makinalı silahlar, ve gürz, kürek gibi diğer yakın dövüş için kullanilabilecek araçlar. Yakın dövüş silahları ağır ve hafif olarak ayrılacak.
 -Çok oyunculu modlarda 64 kişilik haritalar olacak. Çok geniş savaş alanları olacak.
 -12-14 Haziran'da E3 fuarından önce Los Angeles'de ve 12 Haziran da Londra'da düzenlenecek olan EA Play etkinliklerinde oyun denenebilir olacak.
 -Başlatılacak betalar ve oyunla ilgili gelişmelerden haberdar olmak için Battlefield Insider'e kayıt olabilirsiniz.
 -Battlefield 1 PC, PS4, XBOX ONE için 21 Ekim'de raflardaki yerini alacak.

    Eğer oyunun Deluxe Edition'unu ön sipariş ederseniz oyunu resmi çıkışından 3 gün önce yani 18 Ekim günü oynamaya başlayabiliyorsunuz. Adı Early Enlister Deluxe Edition ve fiyatı 79,99$ olan bu versiyon, ekstra silahlar, araçlar, Red Baron Pack, Lawrence of Arabia Pack ve oyundaki tren, zeplin, dretnot adlı büyük araçlar için skinler yer alıyor. Oyunun normal sürümünü ön sipariş edenlerse 369th Harlem Hellfighter Pack ve bu yıl içerisinde yayınlanacak olan bir haritaya 7 gün önceden giriş yapabilme hakkına sahip olacak. Ayrıca EA Access üyeleri oyunu çıkışından önce kısa bir süreliğini deneyim edebilecekler.

    Oyun için bir Collector's Edition'da ortaya çıktı. Fiyatı 219,99$ olan bu ürünün içeriği şu şekilde;

-Battlefield 1 Deluxe Edition
-Collector's Edition Figürü (14 inch)
-Özel metal kutu
-Özel bez poster
-Bir deste oyun kartı
-Haberci güvercin tüpü ve bir özel DLC
-Özel yama
-Özel Paketleme

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 43 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 36 Dk önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 48 Dk önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler