Battlefield 1'deki Oyun Hataları Bir Videoda Toplandı

20.09.2016 01:41 Gazali Çetinkaya

   Battlefield 1'in 31 Ağustos - 8 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen açık betası 13.2 milyon kişi tarafından denenerek Electronic Arts tarihinin en büyük betası olmuştu.
 
   Ancak bu değil ki kusursuz bir beta gerçekleşti, betada haliyle glitche ve bug gibi birçok oyun hatası da bulunuyordu. CrowbCat adlı YouTube kullanıcısı da betadaki ve alphadaki bazı oyun hatalarından oluşan bir dakika on altı saniye uzunluğunda bir video paylaştı. 
 
   Oldukça komik ve ilginç görüntülerin bulunduğu bu videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 
 
 

 
    Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkış yapacak.
 
   Ayrıca Electronic Arts ve oyunun geliştiricisi DICE merakla beklenen FPS oyunu Battlefield 1'in resmi PC sistem gereksinimlerini battlefield.com üzerinden 19 Eylül tarihinde açıkladı. Paylaşılan minimum ve önerilen sistem gereksinimlerine buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 3 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 4 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 5 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 5 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler