Battlefield 1'in Bu Kısa Videosu 'Avanti Savoia' Bölümünü Gösteriyor

11.10.2016 10:56 Gazali Çetinkaya

 
   DICE, Battlefield 1'in hikaye moduna ait bölümlerden kısa kısa videolar paylaşmaya devam ediyor. Bu kez de 'Avanti Savoia' bölümünden kısa bir teaser paylaşıldı.
 
AVANTI SAVOIA
 
"İtalya ve Avusturya-Macaristan İmparatorluğu, Alpler'de çıkmaza girdi. Karla kaplı dağlar tarafından engellenen ordular, birbirlerini bozguna uğratmanın bir yolunu bulamıyorlar. Bu sırada İtalyan dağcı alayı Arditi, beklenmedik bir taarruz yapmaya hazırlanıyor. İtalyan ve Avusturyalı birlikler bu stratejik mevki için savaşırken Arditi zırhınızı kuşanıp dağa tırmanın." 
 
   Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkış yapacak. Early Enlister Deluxe Sürüm ön siparişi verdiyseniz 18 Ekim’de oynayabileceksiniz. Ayrıca EA/Origin Access sahipleri oyunu 13 Ekim'de 10 saat boyunca deneyebilecek. 
 
   Battlefield 1 için paylaşılan bu kısa videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 1 Saat önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 1 Saat önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 2 Saat önce Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler