Battlefield 1'in Multiplayer Kısmından Oynanış Görüntüleri

13.06.2016 01:55 Gazali Çetinkaya

 
   Electronic Arts, EA Play basın konferansı sırasında yayınladığı fragmandan sonra canlı olarak multiplayer kısmındaki mücadeleyi de bizlere aktardı.
 
   Konferans sırasında verilen bilgiler ışığında Battlefield 1'de dinamik hava koşulları bulunacak ve rastgele olarak değişecek. Bad Company 2'den bu yana tam olarak göremediğimiz yıkılabilirlik bu oyunla daha da geliştirilmiş bir şekilde karşımıza çıkacak. Oyunda araç olarak tren ve zeplinleri de aktif olarak kullanabileceğiz. Oyunun atmosferi de 1. Dünya Savaşı'na uygun olarak sunulacak ve oynanışı etkileyecek.
 
   Ünlü youtube yayıncılarının katıldığı bu 64 kişilik etkinlikte Snopp Dogg ve Jamie Foxx gibi isimler de yer aldı. 21 Ekim'de konsollar ve PC için çıkış yapacak Battlefield 1'in canlı yayınından alınan saf oynanış videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler