Battlefield 1'in Prologue ve Through Mud and Blood Bölümünün Tamamı Paylaşıldı

16.10.2016 05:03 Gazali Çetinkaya

 
 
   EA/Origin Access üyeleri 13 Ekim tarihinden itibaren Battlefield 1'in tek oyunculu modundan iki bölüm ve multiplayer modundan da belli başlı modlar ile haritaları deneyebiliyor. TheRelaxingEnd adlı YouTube yayıncısı da oyunun Prologue yani başlangıç bölümünün ve Through Mud and Blood (ÇAMUR VE KAN İÇİNDE) bölümünün tamamını bizlerle paylaştı.
 
   Toplamda bir buçuk saat uzunluğundaki bu videolara spoiler yemek istiyorsanız aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi şeyiler.
 
   ÇAMUR VE KAN İÇİNDE
 
"1918'in sonbaharında İngiliz kuvvetleri, Fransa'nın Cambrai kasabasına büyük bir taarruz yapmaya hazırlanıyor. İtilaf Devletleri, tankların da desteğiyle başarıya ulaşacağından emin. Ancak Mark V tankının bir handikapı var: Güvenilir değil. Düşman hatlarını yerle bir etmek için savaşan, ancak tam işlev görmeyen tank mürettebatına katılarak onlarla ortak çalışmayı öğrenin." 
 
   Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkış yapacak. Early Enlister Deluxe Sürüm ön siparişi verdiyseniz 18 Ekim’de oynayabileceksiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler