Battlefield 1'in Sunucu Kirala Programı Detaylandırıldı

10.10.2016 11:03 Gazali Çetinkaya

 
 
   Bizleri Birinci Dünya Savaşı'na götürecek Battlefield 1'in çıkışına az bir süre kaldı ve DICE oyun hakkında yeni detaylar paylaşmaya devam ediyor. Kendileri bu kez oyundaki Sunucu Kirala Programı'nı bizlere tanıttı.
 
   Oyuncuların harita dönüşümlerinde farklı oyun mekaniği seçenekleri belirleyebilecekleri kendi özel ve herkese açık Battlefield 1 sunucularını kurmalarına imkan tanıyacak olan Sunucu Kirala Programı özelleştirme seçenekleri sayesinde arkadaşlarınızla birlikte kendi oyun tarzınıza uygun şekilde oynamanızı sağlayacak.
 
   Sunucu Kirala Programı hakkındaki tüm detaylar ise DICE'ın belirttiğine göre şu şekilde:
 
"Oyun yayınlandıktan kısa bir süre sonra, 1 Kasım'dan itibaren Battlefield 1 oyun içi mağazasından sunucu kiralayabileceksiniz. Geçmişte sunucular üçüncü parti şirketler tarafından yönetiliyordu, ancak artık doğrudan EA tarafından yönetilecekler. Bu durumun sizin yararınıza olacağını düşünüyoruz. İlk olarak, temel donanım kalitesinden emin olacağız. Sunucular aynı sağlayıcıdan geleceği için herkes eşit olarak aynı deneyimi yaşayabilecek. Ayrıca, aklınıza takılan bir şeyler olduğunda veya yardıma ihtiyacınız olursa üçüncü parti destek yerine doğrudan EA Support'a ulaşabileceksiniz.
 
Kiralık sunucuda oyuncular sunucu adı, harita rotasyonu, oyun modu ve çeşitli oyun mekanikleri gibi pek çok seçeneği özelleştirebilecekler. İlk başta mevcut oyun modlarını sınırlayıp geri bildirimlere ve diğer etkenlere göre zamanla artırabiliriz, ancak 2016'da ve sonrasında özelleştirme seçenekleri ve kullanıcı arayüzü tasarımları eklemeye devam edeceğimizden emin olabilirsiniz."
 
   Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkış yapacak. Early Enlister Deluxe Sürüm ön siparişi verdiyseniz 18 Ekim’de oynayabileceksiniz. 
 
   Ayrıca EA/Origin Access sahipleri oyunu 13 Ekim'de 10 saat boyunca deneyebilecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler