Battlefield 3 İçerisinde Medal of Honor Broşürü

24.10.2011 12:06 Ersin Kılıç


     Bu hafta çıkışını yapacak olan Battlefield 3, bazı şanslı oyun severlerin ellerine çoktan ulaşmış durumda. Peki ilk incelemelerinde övgüyle bahsedilen oyunun içerisinde Medal of Honor broşürünün ne işi var.
 
     Hatırlarsanız son Medal of Honor oyununun multiplayer modları DICE tarafından yapılmıştı. EA Games'in bir süredir yeni Medal of Honor oyunu üzerinde çalıştığı da biliniyor. Bu yılın ilk aylarında firma yapımcılarından Greg Goodric, yeni Medal of Honor projesi üzerinde çalıştıklarını resmen açıklamıştı. Hatta firmanın resmi sitesinde mevcut proje olarakta yeni Medal of Honor ismine yer verilmiş.

     Oyunun broşürünün Battlefield 3 içerisinden çıkması ise her iki oyunun da EA Games'e bağlı olduğu düşünülürse, oyuna bir destek şeklinde olabilir. Ya da yakında gün yüzüne çıkma ihtimali olan oyunun multiplayer modları gene DICE'a emanet edilmiş olabilir. Kim bilir belki yeni Medal of Honor'da Frosbite 2 motoru ile karşımıza çıkar. Tüm bu soruların yanıtını umarım çok yakında öğreniriz. 

     Battlefield 3 içerisinden çıkan Medal of Honor broşürü ise şu şekilde ;

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler