Battlefield 3'de Türk Takımları Zirveye Oynuyor!

19.12.2011 00:24 Samet Konuksal


     Dünyanın en büyük elektronik spor liglerinden Electronic Spors League(ESL), boy gösterdiği oyunlar arasına Battlefield 3'ü de, çıkmasıyla birlikte ekledi. Ligde ise dünyanın dört bir yanından takımlar bulunuyor.

     Aldığımız bilgilere göre bu takımlardan en iyileri arasında Türk arkadaşlarımız da var. Zirveye oynayan takımların arasında en üst sırada, BFTurK clanı geliyor. Bir önceki yapım Bad Company 2'de de boy gösteren BFTurK clanı, 8'e 8 Conquest modu Avrupa sıralamasında 16 maçın 11'ini yenerek 1124 puanla 4. sırada yer alıyor.

     BFTurK'un yanı sıra Avrupa sıralamasında yine Türk topluluklarından Weapons of Fate 37., RRush Gaming ise 46. sırada yer alıyor. Takımların bulunduğu sıralamaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

     Türk takımlarını bu tip etkinliklerde bu derece başarılarla görmek gerçekten sevindirici. Biz de BSC ailesi olarak kendilerine başarı dileklerimizi yollayalım.

Teşekkürler, Mert KIRKALI

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 60 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler