Battlefield 3'te Neden Mod Yapamayacaksınız?

Battlefield 3'te harika bir savaş atmosferinin olacağına neredeyse eminiz
06.07.2011 12:17 Alkan Adakaner


     EA başkan yardımcısı Patrick Soderlund'ın açıklamalarına göre Battlefield 3'ün geliştiricisi DICE mod araçları yayınlamayacak. Bunun nedeni ise FrostBite Engine'in oldukça karmaşık bir yapıya sahip olması nedeniyle mod yapımcılarını zorlamasıymış.

     Patrick Soderlund'un açıklaması şu şekilde: "Frostbite Engine'e baktığınızda çok karmaşık olduğunu görürsünüz. İnsanların oyuna mod yapması çok zorlayıcı olacaktır." Yetkili ayrıca oyundaki yıkım-tahribat özelliği nedeniyle de mod yapmanın daha da zorlaştığını belirtiyor.
 
     Mod yapımcılarının oyunlara ne gibi özellikler getirebildiklerini ve çok  harika işler çıkardıklarına sık sık şahit oluyoruz. Battlefield 3'te de böyle bir imkan sunulsaydı hiç kuşkusuz iyi olurdu, ama şimdilik böyle bir şey mümkün değil gibi görünüyor.
 
    25 Ekim 2011'de PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkacak oyunda sadece DICE'ın yetenekli ellerine kaldık. Bundan da şikayetçi olduğumuzu söyleyemeyiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 33 Dk önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 2 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihini Açıkladı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler