Battlefield 3'ün PSN Fiyatı ve Boyutu

Battlefield 3'ün kutulu sürümü daha cazip görünüyor
29.10.2011 11:13 Alkan Adakaner

 
       Sony son dönemlerde önemli oyunları Playstation Network üzerinden de satışa çıkarıyor . Gerçi dijital olarak satılan oyunların daha ucuz olmasını beklerken bu konuda hayal kırıklığına uğradık, ama yine de farklı alış-veriş seçenekleri her zaman güzeldir.
 
      DICE yetkilisi John Andersson'ın açıklamasına göre Battlefield 3'ün Playstation Network boyutu yaklaşık 13 GB olacak. Bu boyut yüksek hard disk kapasitesine sahip olan kullanıcılar için sorun olmayacak gibi görünüyor.
 
     Diğer yandan oyunun satış fiyatı ise sanırım oyuncuların hepsi için sorun olacaktır; çünkü Battlefield 3'ün PSN fiyatı 33.99 sterlin olarak belirlendi. Oyunun PSN Türkiye fiyatı ise 129 TL. Şöyle söyleyelim Avrupa'da kutulu sürümü daha ucuza alabileceğiniz yerler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler