Battlefield 4 China Rising'de Sorunlu Başlangıç

04.12.2013 11:54 Talha Aynacı

 
   EA, dün Battlefield Premium sahipleri için China Rising ek paketini yayınladı ancak yeni paketlerin keyfini sürmek isteyen oyuncular yaşanan sunucu sorunları nedeniyle dışarıda kaldı.
 
   Durum hakkında bir açıklamada bulunan EA, China Rising ek paketinin savaş alanına taze içerikler sunmayı amaçladığı belirtirken oynanışımızı etkileyebilecek çeşitli sorunlar, hatalar ve sıkıntılarla karşılaşabileceğimizi dile getirdi. China Rising ek paketiyle birlikte gelen yeni güncellemenin kurulması ise şiddetli biçimde tavsiye ediliyor.
 
   DICE, PC oyuncularının oyun sırasında sunucudan atılmaları problemi konusunda da çalışmalara başlamış durumda ancak bu sıkıntının giderilmesi sanılandan daha uzun sürebilirmiş. Yapımcı ekip Xbox 360 oyuncularını China Rising sunucularına kabul etmeyen hata üzerinde de araştırmalara başlamış durumda. Bir diğer güncelleme gerekliliği hisseden platform, PlayStation 4 için sözde 3 Aralık tarihinde yayınlanacak olan güncelleme de bazı eklemelerden ötürü ileri bir tarihe ertelenmiş durumda.
 
   China Rising ile birlikte gelen güncellemenin özellikle one-hit kill hatasını çözmesi bekleniyordu. Oyunda yer alan bu hata oyuncuların tek atışta düşmanı öldürmesini sağlıyor. Hatanın giderilip giderilmediği konusunda bir açıklama yapan DICE ekibi bu konuya hem evet hem hayır yanıtı verdi. Tek mermide öldürme hatasının giderildiği ancak sunuculardan kaynaklanan bir problemden ötürü benzer bir problemin halen varolduğunu belirtti.
 
   Çıkışından beri sorunlarla boğuşan oyun için DICE özür mahiyetinde bir etkinlik gerçekleştirmiş ve 28 Kasım - 5 Aralık tarihleri arasında multiplayer maçlarda 2 kat XP vermişti. Ancak sanırız kendisi 60€ , Premium üyeliği 50€ olan bir yapımda oyun sahipleri daha fazla "hediye" bekleyecektir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler