Battlefield 4 Hakkında Ortaya Çıkan Bilgiler

Oyun görsel konuda çok iyi bir iş çıkaracak gibi görünüyor
27.03.2013 09:37 Alkan Adakaner


     Battlefield 4'ün 17 dakikalık oynanış videosu ile birlikte oyun hakkındaki ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. DICE'ın yeni oyun motoru "Frostbite Engine 3" ile geliştirilecek olan oyun görsel olarak oldukça iyi diyebiliriz.
 
    Oyunun ilk videosu PC sürümünden alınma. Zaten Electronic Arts şu an için oyunun PC, Xbox 360 ve Playstation 3 sürümlerinin önsiparişini almaya başladı. Battlefield 4'ün Playstation 4 (muhtemelen yeni Xbox için de) geleceğini biliyoruz, ama şu an için ön-alım veya fiyat konusunda bir açıklama yok. Electronic Arts oyunun ön-siparişini verenlere Premium içerikleri sunacağını söylüyor. Ayrıca Orijin'e özel özel sürüm de satışa çıkıyor.
 
     Oyunun 17 dakikalık videosunda yönetilen karakterin adının Recker olduğu söyleniyor. Oyunun özellikle açık alanlarda görsel olarak çok başarılı bir iş çıkaracağını söyleyebiliriz. Zaten DICE, Battlefield 4'ün dev geniş alanlarda geçeceğini belirtiyor.
 
     Şu an için multiplayer modlarla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı, ama senaryo modunu oynadığımız mekanların multiplayer modunda da görülebileceğinin söylendiğini vurgulayalım. Bakalım DICE'ın bize başka ne gibi sürprizleri olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler