"Battlefield 4 Mükemmel Görünüyor"

Battlefield 4 muhtemelen bu yıl sonunda piyasaya çıkacak
27.02.2013 09:31 Alkan Adakaner


     Battlefield 4 henüz resmi olarak gösterilmedi, ama oyuncuların bu oyundan grafiksel konuda beklentileri bir hayli yüksek. Electronic Arts yetkilileri de oyunun muhteşem göründüğünü şimdiden belirtiyorlar. EA yetkililerinden Blake Jorgensen'in Morgan Stanley Technology, Media and Telecom Conference'taki açıklamaları şu şekilde:
 
  "Yeni Battlefield'ı gördüm ve müthişti. Daha fazla donanımsal güç verilirse biz geliştiricilerin hayal gücünün neler yapabileceğinin mükemmel bir kanıtı."
 
    Battlefield 3'ün PC sürümü oldukça iyi grafiklere sahipti. Şimdi yeni nesil konsollarla birlikte Battlefield 4 grafiksel şovu konsollarda da yapacak gibi görünüyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 4 Dk önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 5 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 5 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 6 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler