Battlefield 4 Origin'de Bir Haftalığına Ücretsiz (Güncellendi)

07.08.2014 21:11 Ömür Gencer


      Dice'ın geliştiriciliğini üstlendiği Battlefield 4, bazı kesim tarafından büyük tepki toplasa da en çok oynanan FPS oyunlarından biri. Savaş atmosferini başarılı bir şekilde oyunculara aktaran Battlefield 4'ü bir haftalığına ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.
 
       Bugün yani 7 Ağustos tarihinden başlayarak oyunu 14 Ağustos'a kadar oynayabilirsiniz. Oyunda isterseniz senaryo modunu, isterseniz de multiplayer modunu oynayabileceksiniz. Bunun yanında bu bir haftalık süreçten sonra oyunu almaya karar verirseniz oyuna kaldığınız yerden devam edebileceksiniz. Oyunu buradan Origin kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
      Not: Oyunu 14 Ağustos'a kadar bedava olarak indirme şansınız var fakat 7 günlük yani 168 saatlik bedava oynama süreniz oyuna girdiğiniz anda başlayacak. Diğer bir değişle yedi günlük oynama süresini istediğiniz bir gün başlatabilir ve oyunu 7 gün gün boyunca bedavaya oynayabilirsiniz fakat bu 168 saatlik süre oyunda geçirdiğiniz süre olmayacak. Yani oyunu hiç açmasanız da bir hafta sonra deneme süreniz bitecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler