Battlefield 4 Yeni Nesilde 60 Kare Çalışacak

22.08.2013 12:58 Gökhan Yılmaz

 
     Dev patlamaları, yıkımları ve dinamik harita değişiklikleriyle Battlefield 4 her ne kadar oyuncuları etkilemeyi başarmış olsa da akıllarda soru işaretlerinin oluşmasına neden olmuştu. Bu kadar çok şey bizim performansımızı etkilemeyecek mi?
 
     Gelen açıklamaya göre Battlefield 4'ün yeni nesil konsollardaki performansı sabit 60 kare/saniye olacak. Yani dev bir gemi karaya oturduğunda veya gökdelen yıkılıp da her yeri tozla kapladığında bu 60 karelik performanstan hiçbir şey kaybetmeyeceksiniz.
 
     Elbette bu söz sadece PlayStation 4 ve Xbox One için geçerli; oyunun PlayStation 3 ve Xbox 360 sürümlerinde hem grafik kalitesi hem de performans açısından büyük kayıplar vermeniz gerekecektir. PC'de ise işler sizin kasanızın içine ne kadar harcama yaptığınızla doğru orantılı olarak değişecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler