Battlefield 4'de Araçlar İçin Test Alanları Olacak

Korkma! Test alanında epey vakit geçirdim, bu bebeği nasıl kullanacağımı biliyorum.
04.09.2013 15:33 Talha Aynacı

 
   DICE'ın önemli isimlerinden Lars Gustavsson, IGN'e verdiği röportajda oyuncuların araçları denemekte çekingen olduklarını ve bu yüzden işi bilene bıraktıklarını ancak Battlefield 4'de araçlar için koydukları test alanıyla tüm oyuncuların denemeler yaparak araçlar üzerinde hakimiyet kuracak konuma geleceklerini açıkladı:
 
"Eğer helikopter kullanmak istiyorsanız test alanına gidecek ve dilediğinizi yaparak tarzınızı bulacaksınız. Daha sonra multiplayer moduna girdiğinizde sorumlulukları sizin üzerinizde olan helikopterdeki diğer oyuncular için daha deneyimli bir uçuş gerçekleştirmiş olacaksınız.  Umut ediyorum ki insanlar savaş alanındaki araçları deneyerek multiplayer modu için daha güvenli bir savaş alanında hissedecekler."
 
   Battlefield 4'deki dinamik dalgalanma öğelerine de değinen Gustavsson, daha önceki oyunlarda oyuncuların sadece suyu aşıp karaya çıkmaya çalıştığını ancak şimdi ise suda da tıpkı karada ve kumda tankarla savaştıkları gibi deniz araçlarıyla savaşacaklarını belirtiyor. Anlayacağınız daha önce sadece taşıma yolu olarak görünen su, Battlefeld 4'de gerçek anlamda savaşın bir parçası haline dönüşecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler