Battlefield 4'ün Platoon Sistemi Herkese Açık

14.03.2014 11:26 Samet Basri Taşlı


     Battlefield 4 için yapımcı firma DICE tarafından bir süre önce denemesi yapılan Platoon özelliği, Premium hesap gözetmeden, tüm kullanıcılar için açıldı.
 
     Forum üzerinden başvuruda bulunan gruplar tarafından test edilen Platoon sayesinde, arkadaşlarınız ile birlikte girdiğiniz oyunlarda farklı takımlara düşmek gibi bir problem yaşamıyorsunuz.
 
     Klan sisteminin Battlefield versiyonu olan Platoon sayesinde 100 kişiye kadar oyuncu bir araya gelebiliyor. Her müfreze kendine özel bir isim tag ve ambleme sahip. Ayrıca sadece kendi müfrezenize özel bir Battlelog özeti görebiliyorsunuz. Her askerin başarıları ortak müfrezenin genel derecesini yükseltiyor.
 
     Kendi müfrezenizi kurmak ve benzer kişileri bir araya toplamak isteyerseniz, Battlelog sayfasından ayrıntıları bulabilirsiniz. Şimdiden oluşturulmuş müfrezelerden birine katılmak için ise Battlefield 4 forumları içinde bulunan "Platoons" kısmından başvuruda bulunabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 9 Dk önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 29 Dk önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler