Battlefield 4'ün Senaryo Modu Ne Kadar Sürüyor?

29.10.2013 09:17 Alkan Adakaner


     Battlefield serisinin oyuncularının çoğunun multiplayer modlar için bu seriyi sevdiklerini biliyoruz. Oyuncular multiplayer modları oynamak için bu oyunu alıyorlar. Zaten senaryo modlarının da pek uzun sürdüğünü söyleyemeyiz.
 
    Bazı oyuncular Battlefield 4'ün senaryo modunu 4 saatte bitirdiklerini söylüyorlar. IGN'in incelemesinde de oyundaki patlamalar, ihanetler, keskin nişancılık gibi bütün klişeleri 5 saat içinde görebileceğimizden bahsediliyor. Yani senaryo modunun 4 ila 5 saat arasında bittiğini düşünebiliriz.
 
    Açıkçası oyuncuların multiplayer modlara dalmak için heyecanla beklediğini düşünürsek senaryo modunun kısa olmasından şikayetçi olacaklarını düşünmüyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 43 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler