Battlefield 4'ün İzleyici Modu Tanıtıldı

21.06.2013 14:02 Talha Aynacı

 
   E3 2013'de multiplayer modu gösterilen ve tablet üzerinden komuta edebildiğimiz komutan moduyla da dikkat çeken Battlefield 4'ün bir diğer yeni özelliği ise Spectator Mode (izleyici modu).

   Yapımcı ekipten Daniel Matros'un açıklamalarına göre izleyici modunda izleyiciler dilerlerse FPS, dilerlerse TPS bakış açısıyla oyuna dahil olabilecek,  kullandıkları silahlardan tutun da, kamuflajlar ve eklentilerine kadar savaş alanında mücadele veren oyuncular hakkında bilgi sahibi olabilecekler. Tabii özgür kamera, daha bilindik tabirle hayalet olarak haritanın istediğimiz bölgesine odaklanabilecek, rahatça dolaşabileceğiz.

   Bir başka bakış açısı ise "Table Top" olarak tanımlanıyor. Bu sayede sol tarafta siyah beyaz olarak betimlenmiş ufak bir ekranda seçtiğimiz noktalar üzerindeki olayları izleyebiliyor, karşımızdaki genel harita üzerinden hızlı atlamalarla sıcak çatışmaların yaşandığı bölgelere gidebiliyoruz. 

   Bu yeni modun e-sport etkinliklerinde Battlefield serisinin yerini güçlendirmesi amaçlanıyor. Böyle bir mod sizin de ilginizi çeker mi?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 1 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 1 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce Yarış Oyunu NeoSprint, 27 Haziran'da Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler