Battlefield 5 ve Titanfall 2 Bu Yıl Çıkacak

1. Dünya Savaşı atmosferi FPS severlerin ilgisini fazlasıyla çekecek gibi
02.03.2016 09:30 Alkan Adakaner


     Battlefield serisinin yeni oyunu ve Titanfall 2 için sonunda net bir çıkış takvimi ortaya çıktı. Electronic Arts yetkilisi Blake Jorgensen bu iki önemli FPS oyununun yıl sonunda raflardaki yerini alacağını açıkladı.
 
     Titanfall 2 ve Battlefield 5'in (kesin adı bu olmayabilir) Electronic Arts'ın 3. finansal çeyreğinde yani 30 Eylül ila 31 Aralık arasında piyasaya çıkacağı açıklandı. Titanfall 2'nin reklamı zaten perakendecilerde dönmeye başlamıştı.
 
     Battlefield serisinin yeni oyununun ise bizi 1. Dünya savaşı dönemine götürebileceği belirtiliyor. Electronic Arts iki FPS oyununu aynı dönemde piyasaya sürüyor, ama bir tanesi fütüristik öğelere sahipken diğer bizi geçmişe götürecek gibi. O nedenle bu iki oyun birbirine rakip olmayacaklardır.
 
    Ayrıca Titanfall 2'nin ilk oyunun aksine senaryo moduna sahip olacağını belirtelim. İlk oyunun multiplayer modlarında senaryoya yönelik göndermeler olsa da bu pek yeterli görülmemişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler