Battlefield 5'in Sanatsal Çalışması Sızdı + 1. Dünya Savaşı Geliyor (Güncelleme)

06.05.2016 18:07 Gazali Çetinkaya

 
   Battlefield'ın duyurulacak yeni oyununun sanatsal çalışması Xbox Live üzerinde sızdırıldı. Tasarıma bakacak olursak oyunun Birinci Dünya Savaşında geçeceğini söylemek yanlış olmaz.
 
    Ana karakterimizin elinde 1. dünya savaşı sırasında kullanılan bir tabanca var. Ayrıca pelerinli olması ve zeplin ise bize biraz işin fantastik yönünü hatırlatmıyor değil. Yoksa alternatif bir 1. Dünya Savaşı senaryosu ile mi karşılaşacağız.
 
   Battlefield 5 resmi olarak ülkemiz saatiyle 23:00'da duyurulacak. 
 
 
 
 
Güncelleme: Reddit'te bir kullanıcı bir perakende mağazasından çektiği fotoğrafı yayınladı. Yeni oyunun adı 1. Dünya savaşı'na gönderme yapılarak Battlefield 1 koyulmuş gibi görünüyor. Poster'de 18 Ekim tarihini de görüyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 95 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Dk önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 27 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler