Battlefield En İyisi Olana Kadar EA Pes Etmeyecek

19.09.2013 17:51 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının en çok getirisi olan türü Shooter türünde Battlefield ve Call of Duty serilerinin çekişmesi malumunuz. Yapılan yeniliklere rağmen satışlarda Call of Duty'i geçemeyen Battlefield serisi adına Electronic Arts ısrarcı davranıyor. EA'den Patrick Soderlund, Battlefield konusunda kolay kolay pes etmeyeceklerini söyledi.
 
    Yaptığı açıklamalarda Soderlund, bu tip rekabetlerin hem firma, hem de endüstri için yararlı olduğunu söyledi. Röportajında Soderlund, "Eğer piyasada sadece Call of Duty ile Battlefield olsaydı bu oyuncular için kötü olurdu. Her oyunda daha az yenilik görürlerdi. Rekabet, yeniliği getiriyor. Örneğin Battlefield 3'ü geliştirirken biz Call of Duty'nin ne yenilikler getirdiğine bakmadık, neler getirebileceğini düşündük. Şimdi ise onlar bizim neler yapabileceğimizi düşünmek zorunda. Çünkü artık FPS marketinde önemli bir paya sahibiz. Bu pazarda birinciliği kapana kadar da pes etmeyeceğiz." sözlerine yer verdi.
 
    Oldukça iddialı konuşan Patrick Soderlund, "Bu iş için tonlarca para harcıyoruz. Yapımcılar ise her sene en iyisini yapabilmek için kendilerini parçalıyorlar. Birinci sıraya yerleşmek için çabalayacağız. Yetenekli yapımcılarımız var. Doğru strateji ve doğru ürünle birlikte bunu başaracağız." eklemelerini yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler