Battlefield: Hardline, EA'in Site Kodlarında Ortaya Çıktı

27.05.2014 18:32 Samet Konuksal


    Battlefield serisinin ara bir oyunla devam edeceği uzun süredir söylentilerde konuşuluyor. Visceral Games tarafından geliştirildiği iddia edilen yeni Battlefield oyunu, Electronic Arts'a ait sitenin kodlarında ortaya çıktı.
 
    Battlelog üzerinde kod araştırması yapan bir site, Battlefield: Hardline'ın logosunu ve bazı bilgilerini ortaya çıkardı. Sızıntılardan gelenlere göre yeni oyunun platformları arasında PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One'ı göreceğiz. Oyunda 'Bloodmoney' ve 'Heist' adında seriye yeni modlar bulunacak. Daha önce söylentilerde de okuduğumuz gibi sitenin kodlarında 'SWAT' ve 'Thieves' isimlerine rastlanmış. Yani polis temalı bir Battlefield oyunu bizleri bekliyor olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Oynaması Ücretsiz Yelken Macerası RPG PAND LAND, Mobil için Duyuruldu 6 Dk önce Arcade Klasiği Marvel vs. Capcom Fighting Koleksiyonu Duyuruldu 28 Dk önce Macera Oyunu Creatures of Ava, 7 Ağustos'ta Xbox Series ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce Super Mario Party Jamboree Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler