Battlefield Heroes 7 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Battlefield deyince akan sular durur
08.03.2011 17:15 Alkan Adakaner


    Electronic Arts, PC'nin free-to-play shooter'ı Battlefield Heroes'un 7 milyon kullanıcıya ulaştığını açıkladı. Bu rakam gerçekten de çok iyi ve EA bunu kutlamak için çeşitli promosyonlar yapmaya karar verdi.
 
      15 Mart'a kadar yani 7 gün boyunca 77 bandaj, 77 Battlefunds (oyunun para birimi) gibi çeşitli hediyelere login oldukları takdirde doğrudan sahip olacaklar. Bunun yanı sıra oyuncular çeşitli avantajlardan da yararlanabilecekler. Mesela 777 Battlefunds aldığınızda 7 gün boyunca XP artışı, yine 7 günlük VP boost, 7 günlük Sarge'ın stamina artışı ve 777 tonic'e sahip olacaksınız.
 
       Electronic Arts, Battlefield serisinden her alanda yararlanmaya devam edecek gibi görünüyor. Ne de olsa bu seri günümüzün en popüler shooter'ları arasında bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield Heroes Platformlar: PC Geliştirici: EA DICE Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 5 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 6 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 7 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 9 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler