Battlefield Heroes'da Aya Yolculuk Zamanı!

19.04.2012 11:43 Talha Aynacı


   İnsanoğlunun bulunduğu yerde huzur olmaz! Battlefield Heroes yeni güncellemesiyle savaş alanını aya taşıyor. Yeni savaş mekanımız haliyle yeni oynanış dinamiklerini beraberinde getirecek. Düşük yer çekimi sayesinde düşmanlarınızın arkasından dolanmanıza gerek yok, üstlerinden zıplayın yeter! Saklanacak hiç bir yerin olmadığı haritada tek çare bol bol zıplamaktan geçiyormuş gibi gözüküyor.
 
   Savaş aya taşınınca, kıyafetlerimizde bu değişimden etkilenmiş. Astronot kıyafetlerini üzerine geçiren ay fedailerimiz bayrak mücadelelerinin farklı bir görünüme kavuşmasına sebep olmuş.  Her iki tarafın da bilim adamları kahramanlarımızı aya gönderirken, ne olur ne olmaz diyerek yanlarına güvenlik amaçlı son teknoloji silahlarını da koymayı ihmal etmemişler. Sonuçta ise böyle bir manzara karşımıza çıkıyor:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield Heroes Platformlar: PC Geliştirici: EA DICE Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler