Battlefield V Airborne Moduna Sahip Olacak

01.06.2018 21:14 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici DICE twitter üzerinden yaptığı açıklama ile Battlefield V'in Airborne adlı yeni bir multiplayer oyun moduna sahip olacağını duyurdu.

   Saldırı / savunma mekaniklerine sahip görev odaklı bu oyun modunda, oyuncular ekibi ile birlikte paraşütle uçaktan atlayarak savaş alanına inecek. Oyuncuların savaş alanındaki görevi ise düşmanın toplarını yok etmek ya da düşmanın saldırılarına karşı savunma yapmak olacak. DICE yukarıdan gelen tehditin üstesinden gelindiğinden emin olun, diyor.
 
   Airborne modu için diğer detaylar henüz paylaşılmadı. Muhtemelen EA Play 2018'de öğreneceğiz.
 
   Electronic Arts EA Play 2018 basın konferansı 9 Haziran tarihinde Türkiye saati ile 21:00'da başlayacak. Twitch, YouTube ve EA.com üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

   Battlefield V 19 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield V Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler