Battlelog, Battlefield 3 için Ücretsiz Kalacak

Yeni hizmetler için FPS'lerin Facebook'u diyebiliriz.
07.09.2011 13:00 Gökhan Yılmaz

 
     EA'in Battlefield 3 ile birlikte sunmayı planladığı ücretsiz servisi Battlelog, Activision ve Call of Duty'nin servisi olan Call of Duty Elite'in verdiği hizmetleri sağlamak amacıyla geliyor.
 
     Yatırım firmalarından biri olan Wedbush Securities'e göre EA, Activision'ın seçtiği yolu tercih ederek Battlelog'un ücretli bir sürümünü hizmete sokabilir. Bildiğiniz gibi Battlelog, Call of Duty Elite'in ücretsiz olanı ile benzer özelliklere sahip. Ve pek çok Call of Duty oyuncusu DLC paketlerinin fiyatı nedeniyle premium Elite üyeliğini tercih edeceklerdir çünkü pek çok ekstra özelliklele birlikte DLC'ler de bedavaya geliyor. Wedbush'ın analistlerine göre Electronic Arts Activision'ın bu hareketini kopyalayarak Battlelog'un harita paketlerine sahip versiyonunu para karşılığında satışa çıkartacak. Çünkü Call of Duty Elite'in 2012'de 50 milyon dolar kazanç sağlayacağı düşünülüyor.
 
     EA'in bu duruma yanıtı ise gayet net oldu: "Battlefield 3 için bu hizmetten para almak gibi bir planımız bulunmuyor. Battlefield serisi her zaman arkadaşlarla oynayarak güzel olmuştur, Battlelog ile bunu bir sonraki adıma geçirerek eşsiz bir sosyal ağ sunacağız."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 24 Dk önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler