Bayonetta 2, Wii U'ya Özel Kalacak

The Wonderful 101 ve Bayonetta 2 konsolun merakla beklenen oyunlarından
09.02.2013 10:54 Alkan Adakaner


     Nintendo Wii U'ya özel olarak duyurulan Rayman: Legends'in daha sonra Playstation 3 ve Xbox 360 için de çıkacağının açıklanmasının ardından oyuncuların kafasında Bayonetta 2 gibi önemli oyunların diğer konsollara çıkıp çıkmayacağı konusunda daha fazla soru işareti oluşmuştu.
 
     Platinum Games'in açıklamalarına göre The Wonderful 101 ve Bayonetta 2 gibi Wii U'ya özel olarak geliştirilen oyunların başka platformlara çıkmasına imkan yok; çünkü bu oyunların geliştirme maliyetlerini Nintendo karşılıyor ve oyunların yayıncılığını da Nintendo yapıyor.
 
    Eğer bir gün Nintendo başka konsollar için oyun çıkarırsa bu oyunlar ancak o zaman diğer konsollara gelebilirmiş. Yani The Wonderful 101 ve Bayonetta 2'yi diğer konsollara beklememk gerek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bayonetta 2 Platformlar: Wii U Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 1 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler