Bayonetta Yönetmeni Hideki Kamiya, PlatinumGames'ten Ayrılıyor

25.09.2023 13:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Hideki Kamiya, 12 Ekim 2023 tarihinde PlatinumGames'ten ayrılacağını duyurdu. Kamiya, PlatinumGmaes'te oyun tasarımcısı, yönetmen ve başkan yardımcısı olarak görev yapıyor. Şirketi 1 Ekim 2007'de şu andaki CEO Atsushi Inabata ile eski çalışanlar Shinji Mikami ve Tatsuya Minami ile beraber kurdu.
 
Kamiya birçok projeyi yönetti
 
 
 
Kamiya, PlatinumGames'te bulunduğu süre boyunca Bayonetta ve The Wonderful 101 adlı oyunları yönetti. Bunlarla sınırlı kalmadı aynı zamanda Sol Cresta'da yaratıcı yönetmen olarak görev yaptı. Yapılan bu duyurudan önce Capcom'un Viewtiful Joe ve The Wonderful 101 oyunlarından sonra kendi adını taşıyan ayrıca "hero" üçlemesinin son oyunu olduğu söylenen Project G.G. kod adlı yeni bir oyunu yönetiyordu. 
 
Kamiye ayrılış süreci ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Resmi PlatinumGames X hesabında duyurulduğu gibi 12 Ekim 2023'te PlatinumGames'ten ayrılacağım. Bu durum uzun süreli bir düşüncenin akabinde ortaya çıktı ve verilmesi hiç de kolay bir karar değildi. Ancak bu kararın benim için en iyisi olduğunu düşünüyorum."
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bayonetta Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler