Bayonetta'nın PS3 Versiyonu İngilizce

Hideki Kamiya'nın yeni oyunu özellikle Japonya'da büyük ilgi görüyor.
28.10.2009 11:39 Ersin Kılıç

29 Ekimde yani yarın Japonya çıkışını yapacak olan Bayonetta'nın Playstation 3 sürümünde İngilizce dil ve altyazı desteği olduğu ortaya çıktı.
 
Batı çıkışını Ocak ayında yapacak olan Bayonetta'yı erken oynamak isteyen PS3 kullanıcıları için bu sevindirici haber Siliconera sitesinden geldi. 
 
Oyun ile ilgili bir diğer haber ise gizli kostümler ile alakalı. oyunda bir çok gizli kostüm bulunacak. Bu ekstra kostümlerden bir kaç tanesi internete sızdı. Kostümlere ait ortaya çıkan ekran görüntülerine ulaşmak için tıklayınız.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bayonetta Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 1 Saat önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 1 Saat önce Great Houses of Calderia Tam Sürüme Kavuşuyor 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 13 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler