Bayonetta'nın "Yan Oyunu" Gelebilir mi?

Jeanne de en az Bayonetta kadar iddialı bir karakter
23.05.2011 08:33 Alkan Adakaner


     Bayonetta adlı aksiyon oyunu ile büyük ilgi çeken Platinum Games bir yan oyun ile karşımıza çıkabilir. En azından yönetmen Hideki Kamiya böyle bir şeyi yapmak istediğini söyledi.
 
     Bayonetta'daki "Jeanne" adlı karakterin ana kahraman olacağı bir oyun ile ilgili hayaller kurduğunu söyleyen Kamiya umarız bu isteğini gerçekleştirebilir. Bayonetta ile benzer özelliklere sahip olan "Jeanne" de bir cadı ve en az onun kadar ilgi çekici bir karakter.
 
      Şu sıralar Anarchy Reigns üzerinde çalışan Platinum Games bize kalırsa Bayonetta gibi popüler bir oyunu devam ettirirse daha başarılı olabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bayonetta Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 3 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 4 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 4 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler