Bayonetta'nın İlk Halini Gösteren Video Yayınlandı

22.11.2010 16:48 Alkan Adakaner


    Platinum Games tarafından geliştirilen ve Devil May Cry'ın yaratıcılarının ellerinde şekillenen Bayonetta genel olarak oyun otoriteleri tarafından beğenildi.  Oyuncular arasında ise bu oyun hakkında farklı görüşler hakimdi.
 
    Bayonetta'nın beğenilmesinin en önemli nedenlerinden birisi de oyundaki aksiyon dozunun yüksek olması ve oyuna adını veren ana karakterimizin hızlı hareketleriydi. Tabi seksiliğini de inkâr edemeyiz.
 
   Sega, Bayonetta'nın ilk haline ait (prototip) bir video yayınladı. Bu videoda oyunun oldukça yavaş olduğunu görüyoruz. Eğer oyun bu kadar yavaş piyasaya çıksaydı, sanırım pek beğenilmezdi.

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bayonetta Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler