Bedava Killzone Kart Oyununa Ne Dersiniz?

11.01.2011 15:33 Levent Polater

 
    Helghast'ları seviyorsunuz ama artık oyunda onları görmek istemiyorsunuz, o zaman bir de oyun kartlarını denemeisiniz. "thepineapple1" nickli bir oyunsever tarafından oluşturulan hayran yapımı Killzone oyun kartları sayesinde her hangi bir arkadaşınızla bire bir düello gerçekleştirebilirsiniz.
 
     Hayran yapımı olduğu için bunlara para ödeminize gerek yok. "Action Points" yani aksiyon puanlarınız sayesinde askerlerinize emir ve silah verebilir, hatta araç kullandırtabilirsiniz. Ancak oyuna hemen geçeceğinizi sanmayın. Bir süre oturup başlangıç setindeki 9 sayfalık kural kitabını okumalısınız. 
 
    pineapple1 yarattığı oyunu internete yüklemiş. Başlangıç paketini buradan, ISA başlangıç paketini ise buradan indirerek oyunu öğrenmeye ve oynamaya başlayabilirsiniz, Bol şans..
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: SCEE Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Şubat 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 2 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 3 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 4 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 5 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler