Bedava Metro 2033 Maskesi İsteyen?

21.03.2010 13:48 Levent Polater

 
  
   Glukhovsky'nin romanından uyarlanan ve nükleer felaket senaryosunu benimseyen Metro 2033 geçtiğimiz günlerde çıktı. THQ'da, oyuncuların Metro: 2033'e daha çok ısınmaları için bedava Xbox Live Avatar Maskesi sunuyor. Kaçırmayın derim...
 
 Bu maskeyi elde etmenin yollarını aşama aşama aşağıda sıraladım: 
 
Başlangıç bilgileri:
 
    1. Maskeyi sahip olmak için Metro 2033'e sahip olma zorunluluğunuz yok. 
 
    2. Sitede "Bedava maske, Avrupa'dan kayıt yaptıran ilk 20.000 kişi için" yazsa da Amerika kayıtlı Xbox 360 sahiplerinin de maskeye sahip olabildiği ortaya çıktı.
 
Maskeyi elde etmek için:
 
    1.  MyTHQ hesabınıza bağlanın - Eğer hesabınız yoksa, yaratmanız bir kaç saniyenizi alacaktır.
 
    2. Oyununuzu kayıt ettirin - Önceden söylediğim gibi oyuna sahip olmak zorunda değilsiniz. Sadece platform olarak  "Xbox 360" ı ve listeden  "Metro 2033" ü seçin. Herhangi bir kod girmenize gerek yok.
 
    3. Maske kodunuzu alın - "Metro 2033" ü seçtikten sonra sıradaki ekran size bedava Xbox Live Avatar maske kodunuzu verecek. Bu kodu ister konsolunuzda girebilir ya da  Xbox.com: Link'inden girebilirsiniz.
 
    Maskeyi indirdikten sonra maskeyi ister Xbox Live Avatar menünüzde 'Change My Style' kısmından, ister 'Dress Up' sekmesinden bulup Avatar'ınıza takıp Metro 2033 havasına bürünebilirsiniz. Kolay gelsin :)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro 2033 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 16 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler