Bedava Xbox Live Gold Haftasonu Başlıyor

Microsoft, ücretli olan Xbox Live'den oldukça sıkı gelir elde ediyor.
28.01.2011 17:59 Levent Polater


 
    Alınan bilgilere göre Microsoft, Türkiye saatiyle (GMT: 5pm) 19:00'da Free hesaplı Xbox Live üyelerini sadece bu haftasonuna mahsus olmak üzere Gold üye yapacak.
 
     Bundan önce de buna benzer promosyonlar yapan Microsoft, Gold üye olmayanları kendilerine çekmek için bu tarz stratejiler uyguluyor. Major Nelson, duyuruyu yaptığı blogunda şöyle konuştu:
 
    "Bedava Xbox Live Gold haftasonu...şimdi arkadaşlarınızla Xbox Live Gold'un sunduğu nimetleri tatmak için harika bir zaman."

    Pazar günü sona erecek olan bu kampanya dahilinde yeni çıkışını yapan Dead Space 2'nin multiplayer'ına göz atmak güzel bir seçenek olabilir.
 
Güncelleme: İngiltere hesabına sahip Xbox Live üyeleri için bu uygulama daha ileriki bir tarihe ertelendi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler