Behavior Interactive Açık Dünya Bulmaca Oyunu Project S'i Duyurdu

04.08.2022 15:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Behavior Interactive ve geliştirici Lunarch Studios, PC (Steam) için açık dünya çok oyunculu bulmaca oyunu Project S'i (oyunun başlığı geçici) duyurdu. Oyun, 2023 yılında çıkış yapacak.
 
Burası antik harikalar ve doğal güzellikler diyarı... Burası bilgelik arayışı içinde yaşayan herkesi birbirine bağlar. Antik harikalara ulaşmak için karşınıza çözmeniz gereken türlü türlü bulmacala çıkar. Burada ihtiyacınız olan tek silahın merak duygusu olduğunu unutmayın. Project S, nefes kesici bir açık dünya çok oyunculu oyun deneyimini sunmayı hedefliyor.  
 
Çeşitli tekli veya çok oyunculu oyun modlarında çevrenizdeki dünyayı keşfedin. Başkalarıyla birlikte yolculuk ederken maceracı kimliğinizi ortaya çıkarın veya tek oyunculu modda bulmaca çözmenin tadını çıkarın.   
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/2071500/Project_S/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 4 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler