Beklenen Oldu: Diablo 3 Konsollarda!!

10.01.2012 15:30 Ersin Kılıç


     Uzun süredir yapım aşamasında olan Diablo 3 için hala net bir çıkış tarihi yok. Dedikodular her ne kadar oyunun yakında çıkacağını işaret etse de Blizzard'tan konu ile ilgili açıklama gelmiş değil. Blizzard'ın uzun zamandır sessiz kaldığı bir diğer konu olan, oyunun konsol sürümü ile ilgili ise bugün önemli bir gelişme yaşandı.
 
     Oyunun konsol sürümü ile ilgili dedikodular yaz aylarından itibaren sık sık gündemi meşgul ediyor. Bugün ise somut bir açıklama yapıldı ve oyunun konsola geleceği de bir nebze de olsun doğrulanmış oldu.
 
     Blizzard'ın iletişim görevlilerinden Bashiok kod adlı Micah Whipple'ın, twitter adresinden konsol sürümü ile ilgili doğrulama geldi. Sorulan soruya olumlu yanıt veren Bashiok, oyunun konsollara geleceğini doğrulamış. Bashiok ayrıca oyunun konsol sürümünde baş tasarımcının Josh Mosqueira olduğunu da belirtmiş.
 
     Tabi henüz resmi bir açıklama Blizzard firmasından gelmese de bu doğrulamayı yapanın Blizzard'ın içinden birisi olması mutlarımızı da yeşertiyor. Bu gelişme üzerine yapılacak olan açıklamayı biz de merakla bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 104 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 1 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 13 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler