Beklenen Oyun Marvel’s Spider-Man 2 için İki Yeni Fragman Yayınlandı

15.09.2023 13:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games, beklenen oyun Marvel's Spider-Man 2 için iki yeni fragman yayınladı. İlk fragman hem Brooklyn hem de Queens'i içeren genişletilmiş New York şehrini diğer fragman ise Digital Deluxe Edition içeriğini tanıtıyor.
 
Fragman içerisinde daha fazla detay yer alıyor
 
 
 
Yayınlanan yeni fragmanlar içerisinde Yaratıcı Yönetmen Bryan Intihar, ilk Örümcek Adam oyunundan bu yana oyunu geliştirme yöntemlerinden bahsediyor. Ayrıca genişletilmiş New York şehrine derinlemesine bir bakış sunuyor. Oyunda yeni yerler, güncellenmiş keşif içeriği, heyecan verici aksiyonlar, karakterler arasında neredeyse anında geçiş ve daha fazlası yer alıyor.
 
Marvel's Spider-Man 2'de New York şehrinin boyutu neredeyse iki katına çıkıyor. Oyunda Doğu Nehri'nin ötesine geçerek Queens ve Brooklyn'deki simgesel yapıların üzerinde sallanıp süzülebiliyorsunuz. Ek olarak oyun içerisinde dolu dolu hikaye görevleri, yan görevler ve şehir aktiviteleriyle karşılaşabiliyorsunuz. 
 
Geldiğimiz noktada Mayıs ayında 10 özel Spidey kostümü, Fotoğraf Modu öğeleri ve 2 Beceri Puanı'nı içeren Marvel's Spider-Man 2 Digital Deluxe Edition duyurulmuştu. 
 
Marvel's Spider-Man 2, 20 Ekim'de PlayStation 5 için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
New York fragmanı
 
 
 
Deluxe Edition fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man 2 Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Başlıyor! 25 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Tamamlandı! 25 Haziran Amazon Prime Gaming Temmuz Ayında 15 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor 25 Haziran Steam 2024 Yaz İndirimleri Başlıyor: Yüzlerce Oyun İndirime Giriyor 25 Haziran Avowed'ın Oyun Süresi The Outer Worlds'e Yakın Olacak 25 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler